ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες, απώθηση πτηνών και οφιοαπώθηση σε κατοικίες & επαγγελματικούς χώρους, με χρήση εγκεκριμένων οικολογικών φαρμάκων.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Εφαρμογές απολύμανσης για την προστασία από μικρόβια και ιούς, σε κλειστούς και πολυσύχναστους χώρους (ξενοδοχεία, bar, καφετέριες, εστιατόρια, σχολεία, νοσοκομεία, γυμναστήρια κ.λ.π.)

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Εφαρμογές καταπολέμησης για έρποντα έντομα (κατσαρίδες, μυρμήγκια, ψαράκια, ψύλλοι, κοριοί, τσιμπούρια, αράχνες σκόροι, σκορπιοί, ψωκόπτερα) και ιπτάμενα έντομα (κουνούπια, μύγες, σκνίπες, σφήγκες), με επιλεγμένα χημικά σκευάσματα χαμηλής τοξικότητας, απολύτως ασφαλή για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον.

ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΞΥΛΟΦΑΓΩΝ

Εφαρμόζουμε ακτινοβολία ασφαλούς φάσματος, στα προσβεβλημένα μέρη, επιτυγχάνοντας αύξηση της θερμοκρασίας, που στο επιθυμητό επίπεδο αποσυνθέτει τις πρωτεΐνες των εντόμων, με αποτέλεσμα τη θανάτωση τους (σε όλες τις μορφές) και μέσα σε λίγα λεπτά.

"Εμπιστεφθείτε τους ειδικούς!"

ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

Χρησιμοποιούμε ισχυρά αντιπηκτικά τρωκτικοκτόνα σκευάσματα δεύτερης γενιάς, τα οποία είναι εξίσου δραστικά και για τους ποντικούς και για τους αρουραίους. Επιθεωρούμε προσεχτικά την προσβεβλημένη περιοχή για τον καθορισμό εισόδων και διαδρομών των τρωκτικών και στήνουμε "παγίδες σύλληψης και θανάτωσης τρωκτικών" με εκπληκτικά αποτελέσματα.

ΟΦΙΟΑΠΩΘΗΣΗ

Δημιουργούμε ζώνες προστασίας και απώθησης για φίδια, σαύρες, σαμιαμίδια και άλλα ερπετά, εξωτερικά και περιμετρικά των κτηρίων. Χρησιμοπούμε σκευάσματα με μεγάλη διάρκεια δράσης, ανεξαρτήτως καιρικών φαινομένων, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

ΑΠΩΘΗΣΗ ΠΤΗΝΩΝ

Χρησιμοποιούμε μια σειρά από απωθητικά μέτρα εγγυημένου αποτελέσματος, όπως ακίδες, πλέγματα, απωθητικά σκευάσματα, ανάλογα με το χώρο, αποφεύγοντας τον τραυματισμό ή τη θανάτωση των πουλιών.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα και θα δώσουμε τη λύση που χρειάζεστε, άμεσα, γρήγορα, οικολογικά και οικονομικά!

Τηλεφωνήστε τώρα

6977 294667

Για Πάρο

6944 128658

Αν θέλετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, κάντε κλικ στο κουμπί “Παρακαλώ καλέστε με” και συμπληρώστε το όνομά σας και το τηλέφωνό σας.

Παρακαλώ καλέστε με

Παρακαλώ, καλέστε με στον παρακάτω αριθμό.


Συμπληρώστε το όνομα και το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσουμε σύντομα.
Call Now ButtonΚαλέστε τώρα!
Scroll to Top